Wil je als student je kot onderverhuren voor het resterende academiejaar? Vraag dan eerst toestemming aan jouw kotbaas. Maak daarna een account aan als student en adverteer jouw kot op onze website!

Info zoektocht

Op zoek naar een kot

Koten bestaan in alle maten, soorten en prijzen. Daarom is jouw perfecte kot vinden, geen gemakkelijke klus. Wil je een studio of een kamer? In een home, of bij particulieren? Het mag gezellig zijn, maar je moet er ook studeren natuurlijk. Zoek grondig voor je een beslissing neemt.

 

Op kot in een home via je onderwijsinstelling?

Is een kamer in een home voor jou een optie of niet? Lees meer...

Wat mag/kan ik huren?

Je wilt op kot, maar hebt nog geen idee hoe het nieuwe stekje er uit moet gaan zien. Misschien wil je wel samenwonen met enkele vrienden of een deel van een woning als studio voor jezelf inrichten? Welke woningen voldoen aan de voorwaarden en kan je huren als student? Lees meer...

 

Je kot doorverhuren tijdens stage of uitwisseling

Ga je dit academiejaar studeren of stage lopen in het buitenland? Dan kun je je kot in die periode verhuren aan een andere (uitwisselings)student. Tenminste, als je eigenaar-verhuurder daarvoor de toestemming gaf. Geef je kotadres door aan de huisvestingsdienst van jouw onderwijsinstelling. Zij zetten het op de lijst van kortverblijven die rondgaat bij geïnteresseerden.